Η Renault «πετάει» με την Airbus για την κατασκευή μπαταριών στερεού τύπου

Η Renault και η Airbus θα συνεργαστούν για την κατασκευή μπαταριών EV, προκειμένου να επιταχύνουν τη διαδικασία εξηλεκτρισμού και των δύο εταιρειών. Η Renault ξεκινά μία νέα συνεργασία με την εταιρεία αεροναυπηγικής, Airbus, προκειμένου να εξελίξουν από κοινού τις τεχνολογίες που πλαισιώνουν τον ηλεκτρισμό και τις μπαταρίες των ηλεκτρικών οχημάτων. Κομμάτι αυτής της συνεργασίας θα αποτελεί η ωρίμανση των τεχνολογιών που σχετίζονται με την αποθήκευση ενέργειας, κάτι το οποίο συνεχίζει να παραμένει σημαντικό εμπόδιο στην εξέλιξη των ηλεκτρικών οχημάτων μεγάλης αυτονομίας. Η διαχείριση της ενέργειας και η μείωση του βάρους των μπαταριών είναι σημαντικοί πυλώνες της έρευνας. Η μετάβαση της αυτοκινητοβιομηχανίας από ...

Δείτε επίσης

Ένα καλλιτεχνικό βίντεο-ωδή στα μεγάλα δάση της Βρετάνης, στη Γαλλία, θα σας ενθουσιάσει… δάσος Βρετανή

zougla

Mama Cax: Το γνωστό μοντέλο με καταγωγή από την Αϊτή ήταν ένθερμη υποστηρίκτρια των ατόμων με αναπηρία.

flash

Ο γίγαντας του Διαδικτύου παρουσίασε διαφήμιση στην οποία το Bard παρουσιάζεται ως παντογνώστης. Όμως κάτι δεν πάει καλά με τις απαντήσεις του.

in.gr

Η Κομισιόν πρότεινε τη θέσπιση κανόνων σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει την καινοτομία αλλά και να προστατεύσει τους πολίτες από ενδεχόμενη κατάχτηση της τεχνολογίας.

in.gr

Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της που επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους στις περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας που επλήγησαν από τον σεισμό Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της...

tromaktiko

Κατά κανόνα, όσο πιο γρήγορα κινείται ένα η EV και όσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο μικρότερη είναι η απόσταση που μπορεί να διανύσει.

in.gr

Chatbot βασισμένο σε τεχνολογία της OpenAI απαντά σε ερωτήσεις συνδυάζοντας διαφορετικές πηγές πληροφοριών, δίνει περιλήψεις ιστοσελίδων και συντάσσει email. Η Google ίσως έχει λόγο να ανησυχεί.

in.gr

Πρόσκληση καινοτομίας προς όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις, μέσα από το πρόγραμμα Microsoft for Startups

newsbomb