Ισραήλ-Pegasus: Συγκροτήθηκε ομάδα για την αξιολόγηση των κατηγοριών γύρω από την υπόθεση

Το Ισραήλ συγκρότησε μια ομάδα εργασίας με την συμμετοχή ανώτερων υπουργών της κυβέρνησης για να αξιολογήσει τις αυξανόμενες κατηγορίες ότι το κατασκοπευτικό λογισμικό που ανέπτυξε και πουλά η ισραηλινή εταιρεία NSO έχει χρησιμοποιηθεί σε απόπειρες και επιτυχημένες υποκλοπές έξυπνων κινητών τηλεφώνων (smartphones) σε όλο τον κόσμο, ανέφεραν σήμερα ισραηλινές πηγές.Μια πηγή είπε ότι επικεφαλής στην υπουργική ομάδα εργασίας έχει τεθεί το Ισραηλινό Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας, το οποίο υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό Ναφτάλι Μπένετ και διαθέτει ευρύτερους τομείς εξειδίκευσης σε σχέση με το υπουργείο Άμυνας, το οποίο εποπτεύει τις εξαγωγές λογισμικού Pegasus του Ομίλου NSO.Άλλη πηγή τόνισε ότι το Εθνικό Συμβούλιο ...

Δείτε επίσης

Οι ειδικοί της Viber μοιράζονται με το κοινό τις καλύτερες συμβουλές για ψηφιακή ασφάλεια.

iefimerida

Στο επίκεντρο της προσοχής των πολιτών είναι η ψηφιακή ασφάλεια καθώς περίπου 2,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποίησαν εφαρμογές μηνυμάτων το 2020 κι αναμένεται να ξεπεράσουν τα 3 δισεκατομμύρια μέχρι το 2022. Στο πλαίσιο αυτό οι ειδικοί της Viber μοιράζονται με το κοινό τις...

ereportaz

Η ψηφιακή ασφάλεια είναι ένα θέμα για το οποίο όλοι συνεχίζουν να συζητούν. Και λογικό.

newsbomb

Στο επίκεντρο της προσοχής των πολιτών είναι η ψηφιακή ασφάλεια καθώς περίπου 2,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι σ

protothema

Στο επίκεντρο της προσοχής των πολιτών είναι η ψηφιακή ασφάλεια καθώς περίπου 2,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποίησαν εφαρμογές μηνυμάτων το 2020 κι αναμένεται να ξεπεράσουν τα 3 δισεκατομμύρια μέχρι το 2022.Στο πλαίσιο αυτό οι ειδικοί της Viber μοιράζονται με το κοινό τις καλύτερες συμβουλές για ψηφιακή ασφάλεια. Όπως αναφέρουν όλα ξεκινούν με τη χρήση μιας ασφαλούς εφαρμογής και το τσεκάρισμα κάποιων απλών ρυθμίσεων.

skai

Το Spotify δοκιμάζει έναν πιο προσιτό τρόπο πρόσβασης σε ορισμένες από τις λειτουργίες που κανονικά προορίζονται για Premium μέλη. Η νέα συνδρομή ονομάζεται Spotify Plus και θα επιτρέπει στους χρήστες να παραλείπουν όσα κομμάτια θέλουν.

sdna

Το Twitter ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με δύο μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων, το Reuters και το Associated Press (ΑΡ), με στόχο να περιορίσει την παραπληροφόρηση στην πλατφόρμα του εκ μέρους ορισμένων χρηστών, ιδίως εν μέσω πανδημίας.

real

Ο Παύλος Πολάκης και ο Ντόναλντ Τραμπ αποτελούν δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα της, θεαματικά αυξημέ-νης ε

protothema