Οι καλύτεροι τρόποι να δροσιστείς χωρίς κλιματιστικό

Τα πρώτα σαραντάρια της χρονιάς έφτασαν -και εξίσου καυτοί είναι και οι λογαριασμοί του ρεύματος. Και παρά το γεγονός ότι τα κλιματιστικά inverter τελευταίας τεχνολογίας καίνε λιγότερο από ό,τι φαντάζεσαι, αν το σπίτι σου δεν διαθέτει ήδη αυτό το κομφόρ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες φέτος να μην είναι η κατάλληλη χρονιά για αυτή την επένδυση. Αυτό δεν σημαίνει ότι μόνη λύση είναι τα παγάκια και τα κρύα ντους. Έξυπνοι ανεμιστήρες και air coolers ρίχνουν αποτελεσματικά τη θερμοκρασία, με χαμηλό κόστος αγοράς και ακόμη χαμηλότερη ...

Δείτε επίσης

Eμφύτευμα: Η νέα καινοτόμα αναλγητική συσκευή έχει ως στόχο να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση στα οπιοπειδή και στα άλλα άκρως εθιστικά φάρμακα κατά των πόνων.

flash

Με κάθε επισημότητα η Snap ανακοίνωσε πως έρχεται το πρώτο συνδρομητικό πακέτο του Snapchat, το οποίο ωστόσο θα είναι προαιρετικό.

sdna

To Double Dragon αποτέλεσε την αρχή και την βάση για τους gamers που τους άρεσε αυτό το είδος παιχνιδιού.

newsbomb

Η Εσθονία, η Λετονία και η Λιθουανία, χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης που εντάχθηκαν στην ΕΕ πριν από 17 χρόνια, εξαρτώνται ακόμα και σήμερα από εισαγωγές ρωσικής ηλεκτρικής ενέργειας.

in.gr

Το σύστημα που θα εγκατασταθεί στο Λαύριο, κόστους 33 εκατ. ευρώ, θα προσφέρει υπολογιστική ισχύ 20 petaflops,

in.gr

Focus Bari: Αυξάνεται συνεχώς το ποσοστό των μεσηλίκων και ηλικιωμένων Ελλήνων που δηλώνουν χρήστες του Ίντερνετ.

flash

Η απόκτηση της ανεξαρτησίας της Εσθονίας σε συνάρτηση με την αναγκαιότητα επέκτασης των παραγωγικών τομέων της χώρας, πέραν από τους μέχρι τότε «παραδοσιακούς», προκειμένου να στηρίξουν τους 1,3 εκατομμύρια κατοίκους, λειτούργησε ως σημείο αναφοράς, μα και καμπής σε ό,τι αφορά την ψηφιοποίηση της οικονομίας και της αποτελεσματικής ανοικοδόμησης του κράτους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. …

fortunegreece

Εως το 2032 η περιαγωγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Τι προβλέπουν οι νέοι κανόνες για τους ταξιδιώτες στην Ευρώπη.

news247