«Πράσινη» δαγκάνα φρένων αυξάνει την αυτονομία ηλεκτρικών οχημάτων

Η Continental εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους η νέα Green Caliper που ανέπτυξε «ταιριάζει γάντι» με τα EV. Η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση δε σημαίνει απλά την αντικατάσταση των κινητήρων εσωτερικής καύσης με ηλεκτροκινητήρες. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα διαφέρουν και σε αρκετούς άλλους τομείς από τα θερμικά και χρειάζονται ή/και αξιοποιούν με διαφορετικό τρόπο συγκεκριμένα εξαρτήματα. Ένας από αυτούς τους τομείς είναι και τα φρένα, με την Continental να έρχεται να παρουσιάζει τη δική της πρόταση. Η γερμανική εταιρεία κατασκευής ελαστικών και ηλεκτρονικών συστημάτων για τα αυτοκίνητα έχει αναπτύξει μια ειδική δαγκάνα φρένων, που ονομάζεται Green Caliper (πράσινη δαγκάνα). Έχοντας και στην κυριολεξία πράσινο ...

Δείτε επίσης

Ένα καλλιτεχνικό βίντεο-ωδή στα μεγάλα δάση της Βρετάνης, στη Γαλλία, θα σας ενθουσιάσει… δάσος Βρετανή

zougla

Mama Cax: Το γνωστό μοντέλο με καταγωγή από την Αϊτή ήταν ένθερμη υποστηρίκτρια των ατόμων με αναπηρία.

flash

Ο γίγαντας του Διαδικτύου παρουσίασε διαφήμιση στην οποία το Bard παρουσιάζεται ως παντογνώστης. Όμως κάτι δεν πάει καλά με τις απαντήσεις του.

in.gr

Η Κομισιόν πρότεινε τη θέσπιση κανόνων σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει την καινοτομία αλλά και να προστατεύσει τους πολίτες από ενδεχόμενη κατάχτηση της τεχνολογίας.

in.gr

Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της που επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους στις περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας που επλήγησαν από τον σεισμό Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της...

tromaktiko

Κατά κανόνα, όσο πιο γρήγορα κινείται ένα η EV και όσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο μικρότερη είναι η απόσταση που μπορεί να διανύσει.

in.gr

Chatbot βασισμένο σε τεχνολογία της OpenAI απαντά σε ερωτήσεις συνδυάζοντας διαφορετικές πηγές πληροφοριών, δίνει περιλήψεις ιστοσελίδων και συντάσσει email. Η Google ίσως έχει λόγο να ανησυχεί.

in.gr

Πρόσκληση καινοτομίας προς όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις, μέσα από το πρόγραμμα Microsoft for Startups

newsbomb