Σε fast forward η τηλεϊατρική λόγω πανδημίας - Τα οφέλη για ασθενείς και γιατρούς | in.gr

Σε fast forward έχει βάλει την ψηφιοποίηση της υγειονομικής περίθαλψης, παγκοσμίως, η πανδημική κρίση της COVID-19. Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), τα οφέλη είναι ήδη ορατά τόσο στους ασθενείς, όσο και στους κλινικούς ιατρούς, με την ψηφιοποίηση να συμβάλλει σε ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, ικανό να προσφέρει καλύτερες παροχές φροντίδας. Ταυτόχρονα, η τηλεϊατρική δείχνει να αποτελεί μια κρίσιμη απάντηση και στο δομικό ζήτημα της εξοικονόμησης κόστους για τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, τα οποία δέχονται τεράστια πίεση από την πανδημία. Σύμφωνα με νέα μελέτη της Juniper Research, η τηλεϊατρική μπορεί να φέρει εξοικονόμηση κόστους της τάξης των ...

Δείτε επίσης

Για όσους -πιθανόν- δεν γνωρίζουν τι σημαίνει browser, είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιούμε για τις επισκέψεις μας σε διάφορες ιστοσελίδες (websites).

newsbomb

F-16 Viper Ελλάδα: Μέχρι στιγμής, οι παρατηρήσεις και οι σχετικές ρυθμίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο «πρωτότυπο» μαχητικό είναι μηδαμινές, με τα στελέχη της Lockheed Martin να κάνουν λόγο για ένα απόλυτα επιτυχημένο project.

flash

Ο  Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Κέντρο Καινοτομίας και Ανάπτυξης της TeamViewer, στα Ιωά

protothema

Νέα δεδομένα στην αγορά των smartwatches επιχειρεί να φέρει η Huawei με τη νέα γενιά «Huawei Watch 3 Series» που συνδυάζει το εκλεπτυσμένο design που απαιτεί ένα επαγγελματικό ραντεβού, με την χαλαρότητα μιας καθημερινής βόλτας ή μιας αθλητικής δραστηριότητας.

iefimerida

Ο καλύτερος οδηγός της Αθήνας είναι εδώ για να σε ενημερώσει για οτιδήποτε συμβαίνει στην πόλη! Διασκέδαση, φαγητό, έξοδος, θέατρο, ενημέρωση

athensmagazine