Θέλουν και τα ψηφιακά σου αρχεία το declutter τους

Ήμασταν που ήμασταν, ήρθε και η επιδημία, χτυπήσαμε κόκκινο. Το κόκκινο για πολύ καιρό, κανείς μας δεν το αντέχει.Έτσι, προσπαθούμε τώρα, σιγά-σιγά, να κάνουμε βήματα εμπρός. Για να πάμε εμπρός, πρέπει να αφήσουμε το πίσω. Αλλιώς κάνουμε δυο βήματα εμπρός και ένα πίσω.Μία declutter εβδομάδα στο σπίτιΤις τσαγκαροδευτέρες τα κουράγια θα μπορούσαν να είναι αυξημένα, αφού ερχόμαστε από Σαββατοκύριακο. Αλλά τα κέφια συνήθως δεν ακολουθούν. Οπότε μπορείς να ξεκινήσεις το declutter σου με τα ντουλάπια του μπάνιου για αρχή, που είναι πιο μικρά. Πετάς ό,τι έχει λήξει, χαρίζεις ό,τι είναι εκεί και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις μέχρι να λήξει.Την Τρίτη ...

Δείτε επίσης

F-16 Viper Ελλάδα: Μέχρι στιγμής, οι παρατηρήσεις και οι σχετικές ρυθμίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο «πρωτότυπο» μαχητικό είναι μηδαμινές, με τα στελέχη της Lockheed Martin να κάνουν λόγο για ένα απόλυτα επιτυχημένο project.

flash

Ο  Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Κέντρο Καινοτομίας και Ανάπτυξης της TeamViewer, στα Ιωά

protothema

Νέα δεδομένα στην αγορά των smartwatches επιχειρεί να φέρει η Huawei με τη νέα γενιά «Huawei Watch 3 Series» που συνδυάζει το εκλεπτυσμένο design που απαιτεί ένα επαγγελματικό ραντεβού, με την χαλαρότητα μιας καθημερινής βόλτας ή μιας αθλητικής δραστηριότητας.

iefimerida

Ο καλύτερος οδηγός της Αθήνας είναι εδώ για να σε ενημερώσει για οτιδήποτε συμβαίνει στην πόλη! Διασκέδαση, φαγητό, έξοδος, θέατρο, ενημέρωση

athensmagazine

Μπορεί να μην είναι τόσο αφελείς όσο τα μικρά παιδιά, όμως οι έφηβοι εξακολουθούν να είναι ένας εύκολος στόχος για τους απατεώνες που δρουν στο Internet.

magnesianews