Για τίτλο και Νο.1 στο Race ο Στέφανος!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κυνηγάει μόνο τον έκτο τίτλο της καριέρας του στο Μόντε Κάρλο. Κυνηγάει και το Νο.1 στο Race, δηλαδή στη βαθμολογία της φετινής σεζόν. Μέχρι πριν από έναρξη της διοργάνωσης στην πρώτη θέση βρισκόταν ο νικητής του Australian Open Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά μέσα σε λίγες μέρες άλλαξαν τελείως τα δεδομένα! Ο Νόλε πέφτει σίγουρα από την κορυφή και τη θέση του θα πάρει όποιος κερδίσει στον αυριανό τελικό! Αν νικήσει ο Στεφ, στο Νο.2 θα είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ και στο Νο.3 ο Τζόκοβιτς, ενώ αν πάρει τον τίτλο ο Ρώσος, τότε ο Τσιτσιπάς θα είναι στο Νο.3 πίσω από ...

Δείτε επίσης

Πριν από 40 χρόνια η μητέρα του Στέφανου κατέκτησε στο Μόντε Κάρλο τίτλο στην κατηγορία junior. Που να ήξερε τότε ότι αυτό θα αποτελούσε έμπνευση για τον μεγάλο της γιο...

sdna

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιμένει ακόμα καλύτερες μέρες μετά την κατάκτηση του πρώτου Masters τίτλου του στο Μόντε Κάρλο!

sdna

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιμένει ακόμα καλύτερες μέρες μετά την κατάκτηση του πρώτου Masters τίτλου του στο Μόντε Κάρλο!

sdna

Δείτε σε βίντεο την απονομή του τροπαίου του Monte Carlo masters στον Στέφανο Τσιτσιπά.

sdna

Έχει ιστορία στο Μόντε Κάρλο η οικογένεια Τσιτσιπά και αυτό θέλησε να δείξει με το μήνυμά του στον φακό της κάμερας μετά τη λήξη του τελικού ο Στέφανος!

sdna

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε επιβλητική νίκη κόντρα στον φορμαρισμένο Αντρέι Ρούμπλεφ και κατέκτησε στο Μόντε Κάρλο τον πρώτο Masters τίτλο στην καριέρα του.

sdna

Με την κατάκτηση του τίτλου στο Μόντε Κάρλο και συνολικά την εκπληκτική πορεία του τη φετινή σεζόν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε στην κορυφή του Race!

sdna

Δεν φεύγει μόνο με την κούπα από το Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Φεύγει και με... γεμάτες τσέπες!

sdna