Τα σκάνδαλα του καρδινάλιου Μπετσίου έχουν πολύ… ψωμί (18.000 κιλά)

Ο καρδινάλιος Τζοβάνι Άντζελο Μπετσίου, πρώην αναπληρωτής γραμματέας του Βατικανού και ένας από τους κατηγορούμενους στη δίκη για την πώληση ενός κτιρίου στην καρδιά του Λονδίνου, φαίνεται πως αναδεικνύεται ως την πιο αγαπημένη για τους αρμόδιους συντάκτες πηγή σκανδάλων στην Αγία Έδρα. Πλέον ο ανώτατος ιεράρχης βρίσκεται στο επίκεντρο και νέας έρευνας, καθώς φαίνεται να εμπλέκεται, μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του σε υπόθεση διαφθοράς με επίκεντρο την επισκοπή του Οτζιέρι και φιλανθρωπική εταιρεία που διοικεί ο αδελφός του στη γενέθλιά του Σαρδηνία. Ο αρμόδιος εισαγγελέας για το Βατικανό Αλεσάντρο Ντίντι, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα δικαστικής έρευνας, κατόπιν εντολής της ...

Δείτε επίσης

«Τα άτομα με ομοφυλοφιλικές τάσεις είναι παιδιά του Θεού. Ο Θεός τα αγαπά. Ο Θεός τα συνοδεύει… », είπε ο Πάπας Φραγκίσκος.

kosmodromio

Η κυβέρνηση της Δανίας σκοπεύει να καταργήσει την Μεγάλη Ημέρα Προσευχής, θεωρώντας ότι θα συμβάλλει στη χρηματοδότηση στη των αυξημένων αμυντικών δαπανών.

kosmodromio

Ένας θεολογικός διάλογος στις ΗΠΑ για τους ομοφυλόφιλους σε σχέση με την εκκλησία και για τα σχίσματα που προκαλούνται από τέτοιου είδους ζητήματα.

kosmodromio

Ο Πάπας Φραγκίσκος έκανε την τελευταία του έκκληση για ειρήνη στο Νότιο Σουδάν την Κυριακή.

kosmodromio

Συνέντευξη του ιεράρχη της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Σερβίας Ειρηναίου Μπάτσκας στο σερβικό έντυπο «Πετσάτ».

kosmodromio

«Το δηλητήριο της απληστίας έχει αλείψει τα διαμάντια του με αίμα», είπε ο Πάπας Φραγκίσκος στην ομιλία στη ΛΔ του Κονγκό.

kosmodromio

Το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ήδη κάνει λόγο για 17 νεκρούς και δεκάδες άλλους τραυματίες, κάποιοι σε κρίσιμη κατάσταση.

kosmodromio

Αποσκοπούν στο να κηρυχθεί ανύπαρκτη ή να απαγορευθούν οι δραστηριότητές της σε ολόκληρη την Ουκρανία.

kosmodromio