Τηλεθέαση Πέμπτης: Αναλυτικά τα ποσοστά των εκπομπών

Τι προτίμησε να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό την Πέμπτη* * * Αυτά είναι τα προσωρινά ή όπως λέγονται στην τηλεοπτική γλώσσα τα «βρώμικα» νούμερα της τηλεθέασης. Το ποσοστά αυτά είναι το μερίδιο τηλεθέασης που αντιστοιχεί στο “βρώμικο χρόνο” του κάθε προγράμματος (δηλ. συμπεριλαμβάνονται τα διαφημιστικά breaks). Να σημειωθεί ότι, επειδή οι μέσοι όροι βασίζονται στα πρωινά προσωρινά data της Nielsen, η καταγραφή τους και η παρουσία τους στην αναφορά είναι ενδεικτική (μόνο για να δώσουν συνολική εικόνα της απόδοσης των εκπομπών), καθώς υπάρχει διαφοροποίηση σε σύγκριση με τα τελικά απογευματινά στοιχεία, τα οποία και θα δημοσιευτούν αργότερα. Επίσης ...

Δείτε επίσης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Στέλλα θα βρεθεί ξαφνικά μπλεγμένη με τον υπόκοσμο.

daddy-cool

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού θα δούμε τον Παύλο σε αδιέξοδο.

daddy-cool

Ποιες εκπομπές προτίμησαν οι τηλεθεατές - Ποια δελτία ειδήσεων επέλεξαν για την ενημέρωσή τους την Δευτέρα 25.09.2023

protothema

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Στάθης σηκώνει χέρι στην Αρετή.

daddy-cool

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Μιλτιάδης και η Αλκμήνη γίνονται ζευγάρι.

daddy-cool

Χωρίς τροφή και σε πολύ κρύα περιβάλλοντα έχουν βρεθεί οι παίκτες του reality show Squid Game - The Challenge.

queen

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε άσχημα νέα για την Θεανώ.

daddy-cool

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, υποδέχθηκε τους παίκτες στην ανανεωμένη “Φάρμα” του Star.

news247