Χανιά | Το «Κύτταρο Χαλέπας» γιόρτασε - Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα μέλη | Photos+Video - zarpanews.gr

Μετά από τρία χρόνια αναμονής… το Κύτταρο Χαλέπας με τα μέλη του γιόρτασαν το νέο έτος. Το απόγευμα της Παρασκευής, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων όλοι μαζί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Ο πρόεδρος Δ.Σ Κυττάρου Χαλέπας, Μανώλης Σαλεβουράκης επεσήμανε πως «ευχόμαστε το 2023 να είναι μία χρονιά που θα επιστρέψει χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων». Παράλληλα, όπως τόνισε ο κ. Σαλεβουράκης, το Κύτταρο Χαλέπας συνεχίζει τον αγώνα που δίνει από το 2014, να αξιποιηθεί το πάρκο πίσω απο την Ευαγγελίστρια προς όφελος των πολιτών.  zarpanews.gr ...

Δείτε επίσης

Η δημοπρασία έγινε στο χώρο του Δημαρχείου Χανίων και προέκυψαν οι ανάδοχοι για την περίοδο Μάρτιος 2023 - Μάρτιος 2024..

zarpanews

Νέες βασεις στην ανάπτυξη του Αποκόρωνα βάζουν τα τοπικά χωρικά σχέδια που θα εκπονηθούν για την περιοχη μέσω του προγράμματος "Δοξιάδης"

zarpanews

Σε ισόβια φυλάκιση καταδίκασε το Μονομελές Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, τον 67χρονο -σήμερα- Χανιώτη για τη δολοφονία του 76χρονου κρεοπώλη

zarpanews

Διαδήλωση θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος του Πολυτεχνείου Κρήτης, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις για το δυστύχημα των Τεμπών.

zarpanews

Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης ανακοινώνει ότι οι παραστάσεις στο πλαίσιο της νέας του δράσης Θεατρική Άνοιξη, θα δίνονται με ελεύθερη είσοδο για τους.

zarpanews

Χωρίς νερό θα μείνουν σήμερα τα Κουνουπιδιανά και οι γύρω περιοχές, λόγω έκτακτης βλάβης που παρουσιάστηκε στον αγωγό ύδρευσης. Το νερό θα επανέλθει μετά.

zarpanews

Ένας άνδρας συνελήφθη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, ως υπαίτιος για πυρκαγιά που προκλήθηκε στο χωριό Ξηροκάμπι του Δήμου Πλατανιά

zarpanews

Όλα τα θέματα / άρθρα που θα βρείτε στις σελίδες του zarpanews.gr είναι ενυπόγραφα.Όταν το zarpanews.gr χρησιμοποιεί θέματα που έχουν δημοσιευτεί σε άλλους ιστότοπους ή έντυπα μέσα, αναφέρει πάντα την πηγή τους.

zarpanews