Αδιανότητο: Τον έβγαλαν από τη λίστα μεταμόσχευσης καρδιάς επειδή ήταν ανεμβολίαστος!

Αδιανόητα είναι τα όσα συμβαίνουν στη Βοστώνη των ΗΠΑ, καθώς ένα νοσοκομείο αποφάσισε να αφαιρέσει από τη λίστα μεταμοσχεύσεων καρδιάς έναν 31χρονο επειδή δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.Η οικογένεια του Ντίζτεϊ Φέργκουσον υποστηρίζει ότι ήταν πρώτος στη λίστα που έλαβε το μόσχευμα στο «Brigham and Women's Hospital», αλλά αφαιρέθηκε λόγω του καθεστώτος εμβολιασμού του, ανέφερε το CBS Boston.Ο πατέρας του, Ντέιβιντ Φέργκιουσον, είπε ότι ο γιος του - ο οποίος παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο και έχει απεγνωσμένη ανάγκη από τη μεταμόσχευση - δεν πιστεύει στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό.«Είναι ενάντια στις βασικές αρχές του, δεν πιστεύει σε ...

Δείτε επίσης

Τι απάντησε σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Λαμπρούλη.

athensvoice

ECDC: Η ανοσία κατά της ευλογιάς έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει κάποια διασταυρούμενη προστασία έναντι της ευλογιάς.

flash

Ευλογιά πιθήκων: Ο κ. Πουρνάρας εμφανίστηκε καθησυχαστικός τονίζοντας πως η ευλογιά των πιθήκων δεν έχει την τάση μεγάλης εξάπλωσης, είναι ήπια νόσος ενώ υπάρχουν δύο εμβόλια που κυκλοφορούν και ένα σε προχωρημένο στάδιο έρευνας.

flash

Astrazeneca: Τελικά, το Astrazeneca μπορεί να χορηγηθεί και ως τρίτη, ενισχυτική δόση εμβολίου κατά της Covid.

flash

Άλμπερτ Μπουρλά: Για την πανδημία του κορoνοϊού, ανέφερε πως δεν μπορεί να υπάρξει χαλάρωση αλλά ούτε και ανησυχία για την εξέλιξή της.

flash

Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού: Με το Μητρώο Εμβολιασμού Παιδιών και Εφήβων η Ελλάδα αποκτά για πρώτη φορά ένα πλήρες σύστημα οργάνωσης των βασικών παιδιατρικών εμβολιασμών.

flash

Ευλογιά των πιθήκων: Η Ματίνα Παγώνη εξήγησε τη διαφορά των δύο ασθενειών.

flash