Ενεργοποιείται σήμερα το σύστημα των ηλεκτρονικών ραντεβού στον προσωπικό γιατρό

Σήμερα, 1η Οκτωβρίου, αναμένεται να ενεργοποιηθεί το σύστημα των ηλεκτρονικών ραντεβού στον προσωπικό γιατρό, μια διαδικασία εύκολη και γνώριμη για τους πολίτες καθώς με τον ίδιο τρόπο έκλειναν το ραντεβού για εμβολιασμό κατά της Covid-19.

Το πρώτο ραντεβού θα έχει διάρκεια 30 λεπτά και θα συνδυαστεί και με ένα πακέτο δωρεάν εξετάσεων, για να ξεκινήσει να γράφεται ο ιατρικός φάκελος. Η διάρκεια των επόμενων ραντεβού θα είναι 15 λεπτά.

Υποχρέωση όλων των προσωπικών γιατρών είναι να επικοινωνήσουν με τους εγγεγραμμένους πολίτες για να συμπληρώσουν τον ιατρικό τους φάκελο, ακόμη και σε περίπτωση που δεν προσέλθουν για ραντεβού.

Στόχος είναι όλος ο πληθυσμός, ο υγιής ...

Δείτε επίσης

Το σύνδρομο Williams είναι μία γενετική ασθένεια. Προκαλεί χαρακτηριστικά συμπτώματα στο πρόσωπο, καθυστερήσεις στην ανάπτυξη και καρδιαγγειακά προβλήματα.

iatropedia

Το σύνδρομο Williams είναι το αντίθετο του αυτισμού. Μια σπάνια γενετική διαταραχή που αποδίδεται σε διαγραφή μέρους του χρωμοσώματος Νο.7.

thetoc

Το να είσαι λυπημένη είναι μια φυσιολογική αντίδραση σε δύσκολες στιγμές της ζωής. Αλλά συνήθως, η θλίψη φεύγει μετά από λίγο χρόνο. Η κατάθλιψη ωστόσο είναι

govastileto

Μικρή αύξηση της αναλογικής νοσηρότητας γαστρεντερίτιδας και λοίμωξης του αναπνευστικού στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

thetoc

«Έχουμε παραλάβει τα τελευταίου τύπου εμβόλια που κυκλοφορούν για τον covid και τα οποία καλύπτουν τις υπάρχουσες μεταλλάξεις» ανέφερε ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, στην επί της Αρχής συζήτηση του σχεδίου νόμου για τις «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορoνοϊού COVID-19, την ενίσχυση της προστασίας της δημόσιας υγείας και των υπηρεσιών υγείας, το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης

sofokleousin

Γρίπη: Στην ουσία,η απόφαση μετακυλίεται στον πολίτη, ο οποίος θα επιλέγει με ποιο τύπο εμβολίου θα εμβολιαστεί.

flash

Οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει ότι ο κορονοϊός Covid-19 αυξάνει την πιθανότητα καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου έως και ένα χρόνο μετά τη...

onmed

Οι επιστήμονες του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Λονδίνου, κατέληξαν με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης σε πέντε διαφορετικούς τύπους καρδιακής ανεπάρκειας.

onmed