Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου - zarpanews.gr

Σήμερα πραγματοποιείται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και οι συμπεριφορές, οι αντιδράσεις, τα γεγονότα έχουν χαρακτήρα εκρηκτικό, ανατρεπτικό αλλά και απελευθερωτικό! Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου! ΚΡΙΟΣ Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο η μέρα είναι γεμάτη ξαφνικούς αιφνιδιασμούς και ανατροπές ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και τα οικονομικά σου! Με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια με φίλους αλλά και οι σπατάλες από πλευράς σου! Η μέρα μπορεί να σου φέρει και κάποια απρόσμενη γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις. Το πρωτοποριακό σου πνεύμα σε ...

Δείτε επίσης

Για το 2023, η πανσέληνος Απριλίου θα λάβει χώρα στις 6 Απριλίου, ημέρα Πέμπτη. Ωστόσο, είναι πιθανό το φεγγάρι να φαίνεται πλήρες.

zarpanews

Η πρόθεση του Μανόλη να παραδώσει το όπλο στην αστυνομία πανικοβάλλουν τον Μαθιό και την Καλλιόπη, που αποφασίζουν να δράσουν ακαριαία.

zarpanews

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλοι λέμε ψέματα από καιρό εις καιρό. Προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε τους άλλους, να γίνουμε αρεστοί ή να μην στεναχωρήσουμε

zarpanews

Η χρήση αυτοκινήτου χωρίς δίπλωμα αποτελεί ένα ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο στους ελληνικούς δρόμους, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες.

zarpanews

Όταν σκεφτόμαστε το business look, αυτόματα έρχονται στο μυαλό μας εικόνες με πανύψηλες γόβες stiletto, αυστηρές μπότες και πέδιλα.

zarpanews

Η τέλεια συνταγή για το πιο βελούδινο κρεμέ σοκολάτας! Συνδυάστέ το με crumble αμυγδάλου, φρούτα και βρώσιμα λουλούδια για ένα gourmet.

zarpanews

Κάθε χρόνο την 1η Απριλίου αναβιώνει το έθιμο με τα αθώα ψέματα. Πρόκειται για μία παιγνιώδη συνήθεια των ανθρώπων, με παγκόσμια διάσταση.

zarpanews

Έχεις ακούσει ποτέ για την «θεωρία της προσκόλλησης»; Ή για τον «μητρικό δεσμό»; Πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές θεωρίες στον κόσμο της ψυχολογίας.

zarpanews