Ολο το παρασκήνιο που οδήγησε στον ψυχρό πόλεμο Βικτόριας Μπέκαμ – Νίκολα Πελτζ: Τι ρόλο έπαιξε η μητέρα της

Οι τεταμένες σχέσεις της Βικτόριας Μπέκαμ και της νύφης της Νίκολα Πελτζ πολλοί πίστευαν ότι ξεκίνησαν με τις ετοιμασίες του γάμου. Κι όμως, η αλήθεια είναι άλλη: τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν λίγο μετά τον αρραβώνα. Όπως αποκαλύπτει σε εκτενές ρεπορτάζ της η Daily Mail, στις τεταμένες σχέσεις έπαιξε μεγάλο ρόλο – κάτι που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε- και η μητέρα της Νίκολα Πελτζ, Κλαούντια. Το θέμα είναι όμως, πως αυτή τη στιγμή οι Μπέκαμ δεν ξέρουν τι να κάνουν για να λογικέψουν λίγο τον γιο τους αλλά και να τον φέρουν πάλι στην αγκαλιά τους. Πώς ξεκίνησαν οι φήμες ...

Δείτε επίσης

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στην Μαρία Μπακοδήμου και την κάμερα του «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

iefimerida

Γιατί το πακετάρισμα της βαλίτσας μοιάζει πάντα με μεγαλύτερη αγγαρεία από ό,τι στην πραγματικότητα είναι;

iefimerida

Βρίσκεστε στο Σαν Φρανσίσκο, είναι να πετάξετε και το άγχος σας έχει φτάσει στα ύψη; Το αεροδρόμιο της πόλης έχει προνοήσει για εσάς.

iefimerida

Γιατί το πακετάρισμα της βαλίτσας μοιάζει πάντα με μεγαλύτερη αγγαρεία από ό,τι στην πραγματικότητα είναι;

iefimerida

Νέες αποκαλύψεις κάνει η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος της Ισπανίας, λέγοντας πως ο τέως βασιλιάς δεν «άντεχε τη σκέψη» να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

iefimerida

Εάν ρωτούσες μικρά παιδιά πώς θα ήθελαν το σπίτι των ονείρων τους, σίγουρα θα έμοιαζε με παιδότοπο. Κι αυτό φαίνεται πως έκανε μια μητέρα από την Ιαπωνία.

iefimerida

Ταλαντούχα και όμορφη όπως ο αδερφός της Χριστόφορος Παπακαλιάτης...

iefimerida

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο βιντεοσκοπημένο μήνυμα για μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά στρατιωτών που έχουν πεθάνει, έστειλε ο πρίγκιπας Χάρι.

iefimerida