Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μποφίλιου: Όταν άλλα λες και άλλα κάνεις, να είσαι έτοιμος για σχόλια

Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Νατάσσα Μποφίλιου με αφορμή ένα ταξίδι στο Λονδίνο και τις πόζες με χλιδάτα παλτά στα social media.Η τραγουδίστρια πόζαρε με φόντο τους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, φορώντας κομψά ρούχα και αξεσουάρ, ανεβάζοντας τα στιγμιότυπα στο Instagram. Ωστόσο, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες της Νατάσσας Μποφίλιου προκάλεσαν αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια στο Twitter, με αφορμή τις πολιτικές πεποιθήσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς η τραγουδίστρια. Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν ήταν και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.«Παλεύουμε τον "κακό καπιταλισμό" στο Κομουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… "Wannabe on top ...

Δείτε επίσης

Μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη βρέθηκε χθες η Αντέλ κατά τη διάρκεια της τελετής των Bραβείων Grammy.

iefimerida

Είναι μια πανύψηλη γυναίκα με ύψος κάτι παραπάνω από 2 μέτρα και 13 εκατοστά και είναι αναγκασμένη να ζει μια πολύ διαφορετική ζωή σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθρώπους.

iefimerida

Είναι μια πανύψηλη γυναίκα με ύψος κάτι παραπάνω από 2 μέτρα και 13 εκατοστά και είναι αναγκασμένη να ζει μια πολύ διαφορετική ζωή σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθρώπους.

iefimerida

Σε αποκαλύψεις μέσω Instagram προχώρησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

iefimerida

Το Metropolitan General, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης του κοινού και με στόχο να αναδείξει τη σημασία του προληπτικού ελέγχου, προσφέρει από τις 6 έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2023 προληπτικό αιματολογικό έλεγχο στην προνομιακή τιμή των 45€ συμπεριλαμβανομένης παθολογικής εκτίμησης, καθώς και ενός rapid test COVID-19 που απαιτείται για την παθολογική εξέταση στο πλαίσιο των εξωτερικών ιατρείων

protothema

Η Νίκολα Πελτζ ονειρευόταν τον τέλειο γάμο. Όμως η διοργάνωση ενός ονειρεμένου γάμου συνεπάγεται, σε αρκετές περιπτώσεις, πολλά προβλήματα.

iefimerida

Χαμός έχει γίνει στο Twitter μετά την εμφάνιση της Μαντόνα στα Grammy. Αρκετοί θαυμαστές έκαναν σχόλια για τη δραματική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

iefimerida

Τελετή απονομής των βραβείων Grammy χθες και η Μπιγιονσέ έγραψε ιστορία, κατακτώντας τις περισσότερες διακρίσεις στην ιστορία του θεσμού.

iefimerida