Βρετανία: Εξέταση αίματος ανιχνεύει εγκαίρως 50 τύπους καρκίνου

Ελπιδοφόρα είναι τα αποτελέσματα κλινικών δοκιμών που διενήργησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS) αποδεικνύοντας ότι με μία απλή αιματολογική εξέταση μπορεί να ανιχνευθούν εγκαίρως τουλάχιστον 50 τύποι καρκίνου. } else { console.log(`refresh of ${code} ignored. `) } ...

Δείτε επίσης

Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Σαρλίζ Θερόν στο σόου του Dior κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, δείχνοντας, για άλλη μία φορά, πως η ηλικία δεν έχει σημασία.

iefimerida

Η Αντζελίνα Τζολί λανσάρει το νέο της fashion project, το «Atelier Jolie» και δεν θα μπορούσε να το κάνει με καλύτερο τρόπο από ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο στη Vogue.

iefimerida

Η «Γη της Ελιάς» επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του Mega.

iefimerida

Ο «Σασμός» επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

iefimerida

Την απίστευτη τύχη να πέσουν πάνω στον βασιλιά Κάρολο είχε μια ομάδα ποδηλατών το καλοκαίρι στο κτήμα Μπαλμόραλ.

iefimerida

Στο πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τον Βασίλη Καρρά αναφέρθηκε ο αδελφός του τραγουδιστή σε συνέντευξη που παραχώρησε.

iefimerida

Τη δική της απάντηση σε όσα της καταλόγισε ο Mente Fuerte, μετά το σχόλιό της για δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, έδωσε η Δανάη Μπάρκα από τον «αέρα» της εκπομπής της.

iefimerida

Στην κρίση που φαίνεται ότι περνάει ο γάμος της Μαριάντας Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση αναφέρθηκε σήμερα η εκπομπή «Το Πρωινό», αποκαλύπτοντας ότι ο σεφ, αν και έχει επιστρέψει στην Αθήνα, δεν μένει πλέον μαζί με τη σύζυγό του.

iefimerida